• OLW Oost Gelre

Over OLW

OLW Oost Gelre, is een lokale onafhankelijke partij in de gemeente Oost Gelre die zich sterk maakt voor een groene en sociale leefomgeving, en eerlijke en transparante gemeentepolitiek.

Ons zwaartepunt ligt bij het verbeteren/herstellen van de lokale biodiversiteit en het terugdringen van de klimaatverandering: ons logo bestaat daarom uit een groen-blauwe vlinder: de vlinder van de gemeente Oost Gelre met de kleuren van de natuur (water en groen).

Wij zijn in de gemeenteraad vertegenwoordigd door ons raadslid, Paul Wallerbos. Hij stelt zich hieronder voor:

Hallo, ik ben Paul Wallerbos, raadslid voor OLW en woon in Groenlo, Oost Gelre. Ik ben 53 jaar en geboren en getogen in Groenlo.  Ik woon in Groenlo met mijn vriendin en we hebben twee dochters van 14 en 17 jaar. 

Als Oost Gelrenaar zet ik mij als vrijwilliger en in de politiek al meer dan 10 jaar in voor onze mooie Achterhoekse gemeente Oost Gelre. Voor haar inwoners maar zeker ook voor de omgeving en de natuur. Eerst als commissielid, en sinds 2018 als raadslid voor de Onafhankelijke Oost Gelre (OOG). Helaas kwam het in de zomer van 2020 tot een breuk met OOG en besloot ik om mijn eigen weg in te slaan als onafhankelijk raadslid.achterhoek.jpg

Onafhankelijke Lijst Wallerbos

arrow_upward